24 iulie 2024
OIPSI – Organismul Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale

Apel PNRR Componenta 7 Cloud

Lucica Pasca

DEPUNERE PROIECTE

Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale în calitate de Agenție de implementare pentru Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR, anunță deschiderea apelului de proiecte cu titlul „Implementarea infrastructurii de cloud guvernamental”, Pilonul II, Componenta 7 Transformarea digitală, Investiția I1. Implementarea infrastructurii de cloud guvernamental.

Ghidul solicitantului și anexele aferente au fost aprobate prin Ordinul Ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării nr. 20862/27.06.2022.

Proiectul va fi înregistrat pe platforma ADR – OIPSI până în data de 28.06.2022, ora 23:59.  

 

Paşii necesari pentru înregistrarea unui proiect

  1. În cazul în care nu aveţi deja un cont creaţi-vă un cont nou.

După înregistrarea datelor veţi primi un e-mail cu parola şi contul dumneavoastră.

Cu aceste date veți putea intra în contul dvs, de unde, dacă doriţi, vă puteţi schimba parola.

ATENȚIE:

Pentru transmiterea cererii de finanțare și a documentelor anexă, semnătura electronică extinsă a reprezentantului legal/persoanei împuternicite, trebuie să fie certificată în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

  1. Deschidere cont /log in
  2. „Adaugă proiect” – deschide Formularul de înregistrare

După completarea Formularului de înregistrare se apasă buton  „Atașare Documente proiect”

  1. Pentru a adăuga fişiere apăsaţi butonul “Browse”, după care apăsaţi butonul “Adaugă”, executând această operaţiune pentru fiecare fişier în parte.

Documentele se vor atașa în format .pdf semnate electronic. Nu se vor lua in considerare documentele nesemnate electronic.

  1. După upload documente, se apasă buton După finalizarea înregistării cererii de finanțare, utilizatorul va primi un mail de confirmare care cuprinde un ID de înregistrare, nume instituție, titlul proiectului, data și ora înregistrării.

Depunere proiect PNRR

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Sunt de acord Detalii

Politica de confidențialitate
Sari la conținut